HTML

Ugassatok, ugassatok!

2013.03.16. 18:33 Spitzer Endre

Spitzer nem hülye, véletlenül nézett Hír Tv-t (és csak egy kicsit).

Emlékszünk még a "szimpatikus" úrra és hasonlóan sportos alkatú segítőjére, akik a Lendvay utcai egyetemista tüntető farkasok között testi épségüket nem kímélve kísérték be a "nagyon fontos" hölgyet a FIDESZ székházba? 

Ha nem, hát emlékeztetőül, ha igen, akkor az élményért álljon itt egy kép és egy videó az akcióról: 

ugassatok.png

A videón úgy 11:00 táján látható az úr.

Szóval, Hír Tv. Este, kattintgatás és - igen - ismerős arc! Nagy Ájtatos Katalin ajánlja a Bruttó c.műsort, melyben többek között meginterjúvolnak egy devizahitelek által sanyargatott zöldség-gyümölcs nagykereskedőt. Vágóképek és Spitzer félrenyeli a Kövidinkát (igen így, nagy betűvel). A képernyőn az összetéveszthetetlen karakter, ismeretlen szerepben. A devizahitel által sanyargatott, már-már éhező zöldséges nem más bizony, mint a Lendvay utca bátor lovagja. Neve is van, Agárdi Lászlónak hívják. 

zoldseges.jpg

A műsor linkje: http://mno.hu/hirtv_musorok/brutto-5165

Érdemes megnézni, már csak Agárdi úr ékesszólása okán is, aki olyan szinten nélkülöz, hogy ugyanabban a pulóverben menti a hont, mint amelyben - vélhetően - atyai szeretettel irányítja munkatársait. Miután Spitzer is elmorzsolt néhány könnycseppet a szeme sarkában a nélkülöző zöldséges honfitársa láttán rákeresett a nevére az interneten, s csak ekkor lepődött meg igazán. Zöldségesként ugyan semmilyen kontextusban nem sikerült őt fellelni, de a varosatyak.hu-n, mint az angyalföldi képviselő-testület jogi és közbiztonsági bizottságának tagja szerepel. 

keviselo.JPG

Agárdi polgártárs tehát egy jámbor, konzervatív, Fideszhez lojális polgára a honnak, akinek mint látjuk, még zakója is van. Az olyan rosszízű információkkal pedig, melyek szerint a képviselő úr a Lehel piac garázsában már kerületi tisztségviselőként a fia és egy vascső segítségével vett elégtételt egy, a lányával összeszólalkozó munkáson, e helyütt nem is foglalkozunk. 

Végezetül képzeljük el a telefonbeszélgetést, amely akár így is történhetett:

- Szia Lacikám, ráérsz?

- Már megint a kis buzi egyetemisták ugatnak?

- Nem, most csak a Hír Tv-ben kéne a zöldséges karaktert hoznod.

- Vascsövet vigyek? 

- Nem kell, csak siess.

 

Vége

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ottvoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr255138069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása